Julbord på Värdshuset 2022

♥ GOD JUL ♥
OCH
GOTT NYTT ÅR
Vi tar lite efterlängtad ledighet efter närmare 13 000 julbordsgäster!

Tack för 2022 och varmt välkomna åter!

Vi på Enskede Värdshus har en lång julbordstradition

Sex veckor om året flyttar tomtar in i varje vrå, julmusiken skvalar, stämningsfull belysning och pynt glittrar & gnistrar...

Vårt julbord är av klassisk karaktär men med moderna inslag och ett utbud av vegetariska alternativ!

Börjar med hemkryddad glögg i vår vinterträdgård och sedan visas ni till bord i någon utav våra matsalar. Det kalla erbjuder mängder av sill, lax, charkuterier samt en vegetarisk buffé, sedan väntar det varma med klassiker som köttbullar, revbensspjäll och Janssons men även vår populära omelett med kantarellstuvning och ett antal vegetariska alternativ! Måltiden avslutas med ostbuffé samt ett dignande dessertbord!

Dryckspaket 2022

Julbordsinnehåll 2022

Tider och priser 2022

Avbokningsregler 2022

 
De som önskar boka större sällskap bör vara ute i god tid då vissa datum och tider fylls på väldigt fort redan efter sommaren oftast.

Förfrågningar inför 2023 års julbord görs längst ned på sidan!

Julbord de lux i en ljuvlig miljö med underbar personal
Mitt första besök på Enskede Värdshus blev ett julbord. Har ätit många julbord genom åren – men detta var ett av det magnefika. Stort utbud och många bra vegetariska alternativ. Finska morotsgrytan var grym. Likaså den gräddstuvade grönkålen. Efterrättsbuffén – man saknar ord. Miljön är underbar. Det sneda vinda, lite knarriga golv, härliga fotöljer att inta sin konjak till kaffet i. Personalen är underbara. Trevliga, service, tålmodiga. Ta en sväng förbi – ni kommer inte bli besvikna.

Varmt välkomna!

Välkomna!

Bild 1 av 35