Julbord på Värdshuset 2020

Vi på Enskede Värdshus har en lång julbordstradition!

Sex veckor om året flyttar tomtar in i varje vrå, julmusiken skvalar, stämningsfull belysning och pynt glittrar och gnistrar...

Vårt julbord är av klassisk karaktär men med moderna inslag och ett utbud av vegetariska alternativ!

Börja med hemkryddad glögg i vår vinterträdgård och sedan visas ni till bord i någon utav våra matsalar. Det kalla erbjuder mängder av sill, lax, charkuterier samt en vegetarisk buffé och sedan väntar det varma med klassiker som köttbullar, revbensspjäll och Janssons men även vår populära omelett med kantarellstuvning och ett antal vegetariska alternativ! Måltiden avslutas med ostbuffé samt ett dignande dessertbord!

Glöggen serveras i vår trädgård

Bild 2 av 35

Här finns info om tider och priser på årets sittningar.

Enskedes julkasse för avhämtning!

Nu har vi satt de sista detaljerna – här kan ni läsa årets
Julbordsinnehåll!
och årets dryckespaket finns här
Dryckespaket Julbord 2020

Årets julbord blir annorlunda men vi gör allt för att hålla vid våra traditioner samtidigt som alla ska känna sig trygga med att besöka oss tillsammans med företaget, familjen och vännerna!  Vi har gjort många anpassningar för att undvika trängsel. Läs mer här!

Julbord de lux i en ljuvlig miljö med underbar personal
Mitt första besök på Enskede Värdshus blev ett julbord. Har ätit många julbord genom åren – men detta var ett av det magnefika. Stort utbud och många bra vegetariska alternativ. Finska morotsgrytan var grym. Likaså den gräddstuvade grönkålen. Efterrättsbuffén – man saknar ord. Miljön är underbar. Det sneda vinda, lite knarriga golv, härliga fotöljer att inta sin konjak till kaffet i. Personalen är underbara. Trevliga, service, tålmodiga. Ta en sväng förbi – ni kommer inte bli besvikna.

Fyll i formuläret nedan med era önskemål tack!

    Varmt välkomna!