Lunchmeny

Buffé med dagens rätter, soppa & salladsbord serveras vardagar
11.00 – 14.00 (Drop-in)

Måndag 24 februari – buffé 135:-

Miso och gochujangmarinerad kycklinglårfilé med soja, ingefära, shiitake och ris
Torskfilé med rödbetor, kapris, krutonger, brynt smör och kokt potatis

Curry på röda linser med aubergine, sötpotatis och ris

Tisdag 25 februari – grillbuffé 165:-

Grillad flankstek, kycklingklubbfilé, rödvinsmarinerad lammrostbiff, chorizo samt chili- & honungsmarinerad fläskkarré.

Serveras med potatisgratäng, grillade grönsaker, bearnaise, BBQ-sås & chimichurri

Grillad laxfilé med srirachamajonnäs och grillad lime

Våffelbuffé

Onsdag 26 februari – buffé 135:-

Pannbiff med gräddsås, rårörda lingon och potatismos

Panerad sejfilé med skagenröra, citron och smörslungad potatis

Italiensk böngryta med svartkål och hyvlad parmesan

Torsdag 27 februari – buffé 135: –

Rödvinsbräserat högrev med vitlökssmör, bakad tomat och potatisgratäng

Torskfilé med hummersås, smörbakad fänkål och dillslungad potatis

Pannkaksbuffé med hemgjord sylt & grädde

Grön ärtsoppa med surdegskrutonger

 Fredag 28 februari – trancheringslunch 165: –

Grillad picanha med vitlöksstekta champinjoner, bearnaise och rostad potatis

Fiskgryta med aioli & vitlöksbröd

Panerad rotselleri med bakad schalottenlök, citron och rostad potatis

Värdshusets smulpaj med vaniljsås