Lunchmeny

Fr o m onsdag 25e mars serverar vi vår lunch med dagens rätter, soppa & sallad enligt restriktioner 11.00 – 14.00 (Drop in)

                      

Måndag 22 juni-stängt

 

Tisdag 23 juni – 165: –

Dagens förrättssallad: Grekisk sallad

Grillad flankstek med timjansky, bearnaise, bakad purjolök och rostad potatis

Grillad fjordörret med vitlöksfräst svartkål, hollandaise och dillslungad potatis

Pasta med broccoli, spenat, grädde och parmesan

Värdshusets smulpaj med vaniljsås

Onsdag 24 juni -135: –

Dagens förrättssallad: Sallad på röd quinoa, broccoli och citronette

Pannbiff med gräddsås, rårörda lingon, pressgurka och potatispuré

Sejfilé med blå musslor, vitt vin, grädde, vitlök och persilja. Serveras med smörslungad potatis

Kikärtspannkaka med getostkräm och vitlöksfräst spenat

Torsdag 25 juni-135: –

Dagens förrättssallad: Jungfrusallad med grön sparris, rädisor och dijonvinägrett

Rödvinsbräserad kycklinglårfile med steklök, bacon, champinjoner och persiljepotatis

Kummelfilé med hummersås, haricots verts, semitorkade cocktailtomater och kokt potatis

Chili på svarta bönor med gräddfil och friterad majstortilla

Pannkaksbuffé med hemgjord sylt & grädde

Fredag 26 juni – 165:

Dagens förrättsallad: Tomat och mozzarellasallad med basilikavinägrett

Grillad picanha med grönpepparsky, vitlökssmör, haricots verts och timjanbakad potatis

Fisk och skaldjursgryta med aioli och vitlöksbröd

Halloumi med buljongkokt matvete, hummus och ras el hanoutkryddad tomatsås

Äppelkaka med vaniljsås