Lunchmeny

Fr o m onsdag 25e mars serverar vi vår lunch med dagens rätter, soppa & sallad enligt restriktioner 11.00 – 14.00 (Drop

Måndag 25 maj-stängt

 

Tisdag 26 maj – 165: –

Dagens förrättssallad: Grekisk sallad

        Grillad oxfilé med grönpepparsky, vitlökssmör, haricots verts och timjanbakad potatis

              Grillad laxfilé med kaprismajonnäs, vit sparris, grillad citron och smörslungad potatis

                     Potatisgnocchi med pesto, gröna bönor, parmesan och rostade pumpakärnor

    Värdshusets smulpaj med vaniljsås

          Onsdag 27 maj -135

   Dagens förrättssallad: Broccoli med citronette, röd quinoa och chili

Pannbiff med kantarellsås, rårörda lingon, pressgurka och potatispuré

Panerad sejfilé med skagenröra, citron och dillslungad potatis

Tortelloni fylld med gorgonzola och ricotta serveras med smörslungad spenat och rostade valnötter

           Torsdag 28 maj-135: –

                      Dagens förrättssallad: Jungfrusallad med grön sparris, rädisor och dijonvinägrett

                      Grillad kycklinglårfilé med BBQ-sås, chili och bönröra, bakad rödlök och rostad potatis

    Torskfilé med limesmörsås, rotfruktsjulienne och dillslungad potatis

Chili på svarta bönor med gräddfil och friterad majstortilla

Pannkaksbuffé med hemgjord sylt & grädde

        Fredag 29 maj – 165:

                                   Dagens förrättsallad: Tomat och mozzarellasallad med basilikavinägrett

          Grillad ryggbiff med portvinssås, bakad spetskål, tryffelbearnaise och rostade rotfrukter

                      Fisk och skaldjursgryta med aioli och västerbottengratinerat surdegsbröd

Svamprisotto med grillad grön sparris och semitorkade cocktailtomater

Äppelkaka med vaniljsås