Lunchmeny

Buffé med dagens rätter, soppa & salladsbord serveras vardagar 11.00 – 14.00 (Drop-in)

 

Måndag 20 januari – buffé 135:-

Grillad kycklinglårfilé med dragonsmör, pepparsky och klyftpotatis

Regnbågsfilé med hollandaisesås, citron, haricots verts och smörslungad potatis

       Fried rice med lime, chili, pak choi och wokade grönsaker

Tisdag 21 januari – grillbuffé 165:-

Grillad flankstek, kycklingklubbfilé, rödvinsmarinerad lammrostbiff, chorizo samt chili- & honungsmarinerad fläskkarré.

 Serveras med potatisgratäng, grillade grönsaker, bearnaise, BBQ-sås & mojorojo

Laxbiffar med chili, ingefära, och koriander med rostad sötpotatis och limeaioli

Våffelbuffé

Onsdag 22 januari – buffé 135:-

Majskycklingbröst med tomatsmörsås, friterad salvia och saffransris

Panerad sejfilé med romsås, citron och dillslungad potatis

Tofu med curry, limeblad, kokosmjölk och jasminris

Torsdag 23 januari – buffé 135: –

          Pannbiff med löksky, saltgurka, rårörda lingon och stekt potatis

                       Ugnsbakad torskfilé med sandefjordssås, svartkål och kokt potatis

Pannkaksbuffé med hemgjord sylt & grädde

 Grön ärtsoppa med surdegskrutonger

 Fredag 24 januari – trancheringslunch 165: –

Grillad kalvrygg med portvinssås, rostad pumpa, tryffelkräm och rostad potatis

Fiskgryta med aioli & vitlöksbröd

Kikärtsbiffar med rostad paprikasås och arborioris

Värdshusets smulpaj med vaniljsås