En vecka till öppning!

Hösten  är fortfarande långt bort men semestern är snart över.  Vi planerar för fullt för minnesvärda evenemang, festliga kvällar och goda måltider! Vi uppdaterar en del rutiner för att undvika smittspridning och en säker miljö så vi vill påminna alla gäster om folkhälsomyndighetens rekommendationer

Håll er uppdaterade om öppettider och aktuellt här på hemsidan eller via våra sociala medier och varmt välkomna åter från tisdag 18 aug!  

4 svar på ”En vecka till öppning!”

 1. Hej!
  Jag undrar lite över hur man skulle kunna boka bord hos er på ett säkert sätt. Jag har mina svärföräldrar som är 70+ och lite lagom försiktiga som kommer till Stockholm på besök. Finns det något eget rum/hörna för 6 personer? Min svärmor bokade er för sitt 70 årskalas för några år sen och gillar er atmosfär. Lunchtid eller middagstid är båda alternativ.
  Mvh Sara

  1. Hej Irma!

   Vi har lagt upp lite allmän info på startsidan. Förutom de åtgärderna har vi bl a minskat antalet sittplatser, sett över våra flöden för att undvika köbildning och tagit fram en plan för vårt julbord. Har du mer specifika frågor ang våra åtgärder eller oro så får du gärna kontakta os på info@enskedevardshus.se.

   Mvh

   Tomas krögare

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.